dimarts, 7 d’agost del 2012

Amb bona mar, tothom se sent cridat a navegar

Avui ha sigut necessari matinar. Com la Maria ja és gran, al contrari del que passa cada estiu, ja no marxa al sud a veure l'àvia, sinó que han decidit viatjar tots plegats, exercint les primeres vacances en família. No ha costat massa organitzar-ho tot, però si ha calgut moltes hores per buscar els preus més ajustats. No seran fora massa dies, el pressupost ha d'ajustar-se a les condicions reals dels seus ingressos.

La ruta planejada comença al port de la ciutat més propera. Un vaixell els espera a ells i a moltes famílies més. El mar serà el camí, els peixos els comapanys de viatge, l'illa serà el destí.

Un cop a bord, quan ja han deixat l'equipatge al camarot i tots tres romanen a coberta, el Pere li diu a la Maria: "Fixa't bé com treballen aquesta gent, són un equip! El Capità els indica què fer, però sense els mariners, res seria possible".

La Joana mira com els mariners deixen anar les amarres i, amb cara preocupada, li diu al Pere: "No les tinc totes, no sé si em marejaré, vés a saber si ens perdrem, desconec si ens farà bon temps, estic preocupada per si ho hem agafat tot... tinc neguit per saber què ens depararan aquestes vacances... ".

Un silenci és el preludi al gran i estrepitós soroll que fa el vaixell en començar a moure's. El camí ja ha començat i sortint del port abandonen la ciutat, la terra, la casa, encaminats a un horitzó tot blau i infinit.

Aleeshores la filla li diu a als pares: "D'aquestes vacances segur que en traiem profit... tornarem amb moltes idees per cuinar i cuinar! Així jo me les podré menjar!".





Recordeu:

  • Gaudir molt dels vostres amics i familiars.
  • Les vacances les podeu gaudir allà on vulgueu, això sí, sempre amb un bon somriure.
  • Teniu fins el dia 5 de setembre per carregar bé les piles. Aquell dia tornarem amb una nova proposta i us hi esperem a tots!

Si necessiteu qualsevol tipus d'aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres, encara que us avisem que estarem un xic ocupats gaudint de les nostres vacances ;)

Molt bon estiu!

11 comentaris:

  1. Que lo paseis genial, Chicas.
    Esperaremos con los brazos abiertos las nuevas propuestas.

    Besos.

    ResponElimina
  2. Creo que en agosto todos nuestros blogs se ponen en stand-by... retomamos en sept.. mientras tanto que disfruteis muchisiisisisismo esas vacaciones!!!

    ResponElimina
  3. Bones vacances!!!! com la Maria, intentarem tornar-ne amb moltes receptes viatgeres. I vosaltres?
    petonets!!!!!!

    ResponElimina
  4. Molt bones vacances!!! Us estarem esperant amb les piles carregades al setembre! Petons

    ResponElimina
  5. Molt bones vacances als del bolet i als de Llàbiro, que ho passeu molt bé.
    Fins al setembre...
    Petons

    ResponElimina
  6. Molt bones vacances!!! Disfruteu-les molt!!
    P.D. Al veure en el logo de Memòries "vacances" he pensat.....ens faran fer una redacció com en el cole quan erem petits!! Jejeje.
    Petonets i fins el setembre.
    Mar, de EQNME

    ResponElimina
  7. Espero que tingueu un molt bon estiu i per vosaltres la meva primera recepta tornant de vacances, uns tomàquets farcits!
    http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/article-tomates-rellenos-a-mi-manera-109528042.html
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina