dilluns, 5 de març del 2012

Els bunyols es mengen sols

Ha arribat Carnestoltes, el rei dels poca-soltes. La Maria té pensat disfressar-se cada dia. Ja ha imaginat i preparat totes les que portarà fins a finals de setmana. No n'ha comprat cap, totes les ha fet ella amb l'ajuda dels seus pares. Avui, que és dimecres de cendra, li han pintat la cara de negre, amb un tros de tap de suro cremat; porta un barret de palla que han preparat amb blat del prat, una camisa verda i uns pantalons vermells. No es cansa de repetir que és un espanta-ocells. Li diu a tothom que es troba pel carrer. Fins que un home li comenta que els espanta-ocells estan quiets, no saltant i cantant. Ella, però, després de pensar-hi, li replica que això només passa els dies normals, però que en època de Carnaval, tot s'hi val!

A classe, la mestra ha preparat els ingredients necessaris per fer bunyols i ha improvisat una petita cuina davant de la pissarra. Per un dia els alumnes han desat els llibres i, damunt de cada taula, han trobat dos bols; un de buit i un ple de sucre. Per tal de fer la massa, la professora els va guiant i fent de mestre de cerimònies. No vol que ningú es cremi amb el cassó que tenen al foc, però coneix bé els estudiants i no pateix en absolut. Així, entre tots creen la base del que serà, ben aviat, el berenar: Un menjar ben dolç que s'acostuma menjar des que s'inicien les festes carnavalesques fins ben entrat setmana santa.

Un cop tenen la massa feta, és el moment d'arremengar-se i preparar-la. La Maria, que no és gens fatxenda, va fent sense dir-li a ningú que ella en sap molt de treballar-la. Com a casa sovint ajuda al seu pare, el forner del barri; hi té la mà trencada. Si veu que algun dels seus companys es passa omplint la màniga pastissera, l'ajuda sense problemes. Així passen l'estona, es diverteixen embrutant-se les mans i creant els seus propis aliments.

La mestra els demana que facin les formes dels bunyols com ells vulguin. Tots segueixen les pautes marcades, fan circumferències i un forat al mig. Però entre tants alumnes sempre ha d'haver-hi un innovador. El Roger, que és el més artista de l'aula, retalla la massa formant una estrella. Creu que farà un bunyol de vanguardia. I certament ho acaba sent, perquè al posar-lo a fregir la forma desapareix per complert i acaba sent un rectangle.

La mestra els reparteix les seves obres culinàries, i ells les ensucren i les col·loquen als bols buits de la taula. En Roger està trist, li ha sortit un bunyol que és un xurro. Alguns companys se'n riuen; però la Maria se li apropa i li diu, a cau d'orella, que a ella li agraden els seus bunyols. Al cap i a la fi els bunyols, li diu tal i com li havia explicat son pare, són bonys!




Aquest mes us convidem a preparar:




Recordeu:

 • Fer la vostra versió de bunyols -podeu seguir la recepta que vulgueu, dolça o salda-.

 • La recepta la podeu publicar al vostre bloc quan us vagi bé i deixar l'enllaç amb la recepta als comentaris  d'aquesta entrada.

 • Teniu fins el dia 28 per enviar-nos l'enllaç de la vostra recepta -si no teniu bloc i voleu participar, cosa que ens agradaria moltíssim, ens podeu enviar la foto a: 
memoriesdunacuinera@yahoo.es

 • El dia 1 publicarem el recull de les receptes rebudes amb els enllaços dels blocs participants.


Si necessiteu qualsevol tipus d'aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.

Esperem les vostres receptes

100 comentaris:

  1. Soc la primera en comentar!!! A que no endivineu que vam fer ahir a casa???? Bunyols!!! He d'escriure la recepta y editar les fotos, pero aquest mes participo segur!! Petons

    ResponElimina
  2. Quina història més graciosa! Fantàstic, Marina! Petons

    ResponElimina
  3. Ole ole! Ens va de perles... aviat publicarem els nostres! jijijiji
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Bon dia! Entenc q val qualsevol tipus de bunyol, oi? salat i dolç? la data limit es final de mes?

    petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí Sònia, la recepta que tu vulguis, dolça o salda

      Elimina
    2. ara ho veig....(heu posat truites! jejeje)

      compteu amb mi! (pels bunyols, eh)

      Elimina
  5. Bunyols¿¿¿ poden ser de quaresma, de vent, farcits del que vulgui...?? em sembla que mai n'he fet!! petons

    ResponElimina
  6. No se si seré capaz de prepararlos al horno jajaja

    ResponElimina
  7. Perfecte! Ahir diumenge vaig fer els meus, em van quedar uns Superbunyols de l'Empordà, tamany XXXL i boníssims. Ja esperaré a penjar la recepta

    ResponElimina
  8. M'agrada...m'agrada que arrivi la quaresma ...a casa de petita la meva mare sempre feia bunyols durant els dies de quaresma.
    Un petonet

    ResponElimina
  9. Tothom a fer bunyols!!!!!!! Som-hi!

    ResponElimina
  10. Mai no n'he fet tot i que m'encanten. Ja tinc l'excusa perfecte!
    Marta

    ResponElimina
  11. Bunyols!!! Que bé!!! M'encanta aquesta proposta!!!
    Petonets guapes

    ResponElimina
  12. Uff vaja repte el d'aquest mes! L'altre dia va coincidir que en feien una recepte per televisió i em va semblar molt molt complicat de fer, el fermentat de la massa, donar-els-hi forma... ufff no estic segura de que em surti bé, però provar-ho ho provaré :P.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  13. Ah, ok! ja deia jo... això de les truites no sabia d'on sortia! Així que quedem en què són bunyols, oi? petonet

    ResponElimina
  14. Un tema sensacional i molt adequat per la quaresma!
    Aquí us deixo la meva proposta, uns originals bunyols dolços de cigrons que ens va ensenyar a fer la Mireia Carbó al taller de la setmana passada al Caprabo:
    http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2012/02/28/bunyols-de-cigrons-de-la-mireia-carbo/

    ResponElimina
  15. Hmmm... quin dubte! Els de bleda que tant li agraden al meu home, o els de l'Empordà que no he fet mai tota sola? (a casa els fèiem amb la mare i l'àvia, o sigui, parlo de més de 25 anys enrera...) O uns d'entrant i els altres de postre!

    ResponElimina
  16. Aquest mes arribem ben aviat! jejejeje Segur que en tindreu centenars, a qui no li agraden els bunyols?

    http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/03/05/bunyols-de-lemporda/

    ResponElimina
  17. Pues a hacer buñuelos se ha dicho :)
    Besos

    ResponElimina
  18. Bon dia, aqui va la meva proposta: bunyols de coliflor

    http://www.blogexquisit.com/2012/03/bunuelos-de-coliflor-especiados-con-dip_06.html

    ResponElimina
  19. Ai, nenes, que us tinc ben abandonades. Quantes Memòries perdudes, dues? Ja no ho ser, però a veure si amb els bunyols m'hi poso. Aquests dies estic ben enfainada, sort que tinc un bon recull de receptes programades al blog, perquè sinó...
    Una abraçada, boniques.

    ResponElimina
  20. Hola!! Aqui deixo els meus bunyols! Espero que us agradin, es el primer cop que participo!!

    http://mireiaolive.blogspot.com/2012/03/bunuelos.html

    ResponElimina
  21. No se si seré capaz de preparar esto. Pero a ver que puedo hacer. Que lo anterior no llegue. Bss chicas.

    ResponElimina
  22. Aiii!!! jo m'apunto!!!!!!!! mireu, m'agraden tots els bunyols, dolços i salats, però, i sé que soc molt clàssica amb aquest aspecte, no n'hi ha cap que em faci tancar els ulls com els que estàn plens de crema. Em sembla que no tinc cap recepta de bunyols al bloc, si no us fa res que sigui una cosa tant poc original els preparo i us els porto.

    molts petons a les tres :-)

    ResponElimina
  23. Que bons! m'encanten els bunyols i a març les minjem casi cada dia jaja
    No les he fet mai, ja es hora ¿no? :)
    Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! aquí teniu uns de dolços i clàssics!!!! Muaks

      http://cocinaconsilvia.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-viento.html

      Elimina
  24. Guauuuu jo també m'apunto !!!! Que bons que estan els bunyols mmmmmmm i en fa que no els tasto buffffff
    Bon cap de setmana
    Petonets

    ResponElimina
  25. Hola parella de sisters,la meva aportación que ya me despistaba y un angel me lo ha recordado
    petons
    http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2012/02/bunuelos-de-bacalao-con-pasta-choux-y.html

    ResponElimina
  26. Hola gupissimes!!!
    aquí teniu els meus bunyols!!
    http://larosquilladelatialaura.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-viento-de-cuaresma-de-la.html
    petonets!!

    ResponElimina
  27. Hola!!! Només fa una setmaneta que he estrenat bloc, i em feia moltes ganes participar a la proposta d'aquest mes!!! He fet bunyols de vent, aquí hi ha el link!!!!!!

    http://deriesculinaries.blogspot.com/2012/03/doble-versio-del-bunyols-de-vent.html

    ResponElimina
  28. Hola sisters, aquí teniu les Bunyols de la meva iaia
    Petonets a les dues.

    Rosa Maria
    http://elplatdeldia.blogspot.com/2012/03/bunyols-de-lemporda-xxl.html

    ResponElimina
  29. Hola guapes!! Ja tinc els meus brunyols a punt. Us adjunto l'enllaç. Gràcies per la proposta!!! petonet http://tapatdetapes.blogspot.com/2012/03/brunyols-de-quaresma.html

    ResponElimina
  30. Aqui teniu els meus bunyols, que espero que us agradin...Veig que no soc la única que va adelantada,eh!....
    http://caprofiti.blogspot.com/2012/03/bunyols-farcits-de-crema-de-xocolata.html.
    Petonets.

    ResponElimina
  31. Cristina-Bufet de Postres12 de març del 2012, a les 9:16

    Aqui teniu la meva proposta
    www.bufetdepostres.blogspot.com/2012/03/bunyols-de-taronja.html

    ResponElimina
  32. Quina enveja la història de la Maria, a mi al cole mai van fer-me cuinar :( Segur que va passar-s'ho molt bé!
    M'ecanten els bunyols, així que m'he apuntat (és el meu primer cop!)
    Aqui us deixo la recepta:

    http://eldragondelafresa.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-platano-y-nueces.html

    Petons!

    ResponElimina
  33. Quins records que tenim tots de nens, quins temps l'escola!! Ara que estic en ple proces de busqueda d'escola pel meu petit no para de reviure molts moments... recordeu l'olor d'escola?? es molt peculiar!! Això si, del menjar fet a les aules... només els pares s'han de sacrificar a menjar-se'l!! perque deu haver-hi de tot dins els bunyols i els panellets de l'escola.. jajaja
    us deixo el meu enllaç, també hi trobareu la recepta de la coca de llardons!

    http://www.dolcissims.blogspot.com/2012/02/coca-de-llardons-i-bunyols-de-quaresma.html

    ResponElimina
  34. Fets i menjats. La meva recepta dels bunyols de vent:
    http://quasitotapunt.blogspot.com/2012/03/els-bunyols-de-vent.html

    Si hi sóc a temps també penjaré uns bunyols de carbassa, aquí va la introducció:
    http://quasitotapunt.blogspot.com/2012/03/el-cap-de-setmana-passat-vam-obrir-la.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fets els bunyols de carbassa: "de vent i de carbassa"

      http://quasitotapunt.blogspot.com.es/2012/03/la-nostra-carbassa-i-els-bunyols-ii.html

      Elimina
  35. osm dejo otra propuesta en dulce
    http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2012/03/crema-inglesa-al-perfume-de-la-naranja.html
    petons

    ResponElimina
  36. us deixo el link dels meus brunyols espero que us agradin

    http://www.irreductibles.cat/cuina/2012/02/29/brunyols-del-emporda/

    Salut

    Manel

    ResponElimina
  37. Voy corriendo a hacerlos a ver si llego a tiempo!!

    ResponElimina
  38. Bon dia!!...aquí os dejo mi aportación
    "Fondue de Crema de Naranja con Buñuelos!
    http://migrandiversion.blogspot.com/2012/03/fondue-de-crema-de-naranja-con-bunuelos.html

    Que paséis buen fin de semana!!!

    ResponElimina
  39. Hola!
    Em sembla genial la idea del blog.
    Aqui us deixo l'enllaç al meu blog amb la recepta dels bunyols amb crema.
    http://cutecatcake.blogspot.com/2012/03/bunuelos-rellenos-de-crema.html

    Petons!

    ResponElimina
  40. Aiiii...no he fet mai bunyols!!!No sé si podré participar...
    A veure si m'animo i hi participo!!
    Petonets!

    Olga

    ResponElimina
  41. Abans de que acaben les falles, us portem la nostra aportació, uns bunyols de carabassa, una recepta molt típica a València d'aquestes festes falleres! Espere que us agraden!!
    Una abraçada,
    Marta
    http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-carabassa.html

    ResponElimina
  42. Hoy llego con tiempo y disfrutando totalmente de esta propuesta.

    http://russtica.blogspot.mx/2012/03/bunuelos-de-mango-sirope-estrella.html

    Mil besos chicos :D!

    ResponElimina
  43. Ahir us vaig enviar missatje amb l'enllaç al meu blog pel repte dels bunyols! desitjo que ho hagueu rebut, trobo una propostsa divertida i em fa gràcia participar-hi! serà el meu primer "concurs" amb el meu blog!! mèrci!!!

    ResponElimina
  44. upps!!! just ús acavo d'escriure un missatje, i veig que molts d'altres blogs han penjat l'enllaç aquí; jo ho vaig fer com un missatje privat, si no ús importa també el deixo aquí, per si de cas l'altre no arriva! novament gràcies i felicitats per la web!!!
    Els meus bunyols són de bacallà!!! els preferits del meu home!!! i l'enllàç:

    http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html#links

    petons!! :·)

    ResponElimina
  45. Hola Bon dia!!
    Per fi puc participar quina casualitat el dissabte per sopar vaig preparar uns bunyols de bacallà aquí els teniu: http://lacuinadelestany.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html

    Petons

    ResponElimina
  46. Holaaaaaaaaa!!

    Os dejo mi propuesta de este mes:

    http://lacocinadefrabisa.blogspot.com.es/2012/03/rosquillas-de-leche-condensada-y-anis.html

    espero que os guste.

    besos

    ResponElimina
  47. Hola maques!!!!!!!!!!!!!! aquí us deixo la meva proposta d'aquest mes, a veure que us sembla ;-)
    http://www.dulcesbocados.com/2012/03/bunuelos-con-flores-de-romero.html
    Petonets

    ResponElimina
  48. Aquí la meva primera proposta... http://tastarutes.wordpress.com/2012/03/21/bunyols-de-vent-farcits-de-trufa/
    D'aquí uns dies l'altra! :) Petoneeeeeeeeeets!

    ResponElimina
  49. Espero que valga ;P
    http://tarjetadembarque.blogspot.com.es/2012/03/sopa-de-fresas-con-tempura-y-miel.html
    Besitosssss

    ResponElimina
  50. Esta es mi propuesta. Espero que os guste.
    http://www.alcalordelhorno.com/2012/03/bunuelos-de-bacalao-sobre-pimientos.html

    Besos.

    ResponElimina
  51. Bon dia guapes! Aqui us deixo els meus bunyols, tradicionals amb una cremeta aromatitzada. Petons!

    http://kook-pi.blogspot.co.uk/2012/03/bunuelos-de-viento-con-crema-la-naranja.html

    ResponElimina
  52. Hola!
    És el primer cop que participo, i m'il·lusiona moltíssim, encara que ja veig que aquesta recepta ja l'han posat, però vam fer unes insignificants modificacions... Esperem que us agradi:

    Bunyols boníssims de cigrons dolços de la Mireia Carbó

    Besades!

    ResponElimina
  53. Hola reineeeees!!!! Us deixo la recepta que tinc al blog de bunyols amb crema pq no crec que al ritme que vaig de cuinar em posi a fer-ne...jijiji!!!

    Ja tinc ganes de veure el recull que feu!

    http://elcullerotfestuc.blogspot.com.es/2010/02/bunyols-amb-crema.html

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  54. Hola noies!!!! us faig arrivar la meva proposta de bunyols, quasi no m´en queden per les fotos..
    http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-pina.html

    ResponElimina
  55. Hola guap@s!!!
    Aquest mes no ha hagut de correr.... jijijiji... Us deixo la meva aportacio!
    Un petonas
    Sònia

    http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-viento-del-bergueda.html

    ResponElimina
  56. Una de buñuelos rellenitos!!!!!!!!!!!
    http://lacuinadeleri.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-farcits-de-crema-de-fruita-de.html
    Petonets!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola noies, no sé que coi passa però no puc posar el comentari i ho faig responent a l'últim que us han fet. Aquí us deixem la nostra aportació, molt clàssica però imprescindible a la nostra cuina.
      Petons!

      http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html

      Elimina
  57. Aquí deixo la meva proposta per aquest mes, un clàssic. Però encara no els havia penjat al blog, (aixó ja no ho podre tornar a dir).

    http://elsmeusplats.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-farcits-daire.html

    Petonets.

    ResponElimina
  58. Hola chicas, os dejo mi propuesta, por poco no llego!
    buñuelos de gambas y bacalao con coulis de pimientos del piquillo... abrazos!!!

    http://www.carolinaceballo.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-gambas-y-bacalao-con-coulis_24.html

    Carolina, de Pequeños Placeres

    ResponElimina
  59. Bon dia!!

    Tenia aquesta recepta guardada per quan s'acostés el final d'aquest repte!!

    Aquí va:
    http://lescireresdelamery.blogspot.fr/2012/03/bunuelos-portugueses-de-manzana.html

    A veure què proposeu pel mes que ve.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  60. Doncs aquí us deixo els meus bunyolets!!!
    http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-salmo.html

    que booons!!!!!

    petons

    ResponElimina
  61. Con todo mi cariño chicas aquí os dejo el enlace de mis buñuelos.
    http://elbazardelossabores.blogspot.com.es/2012/03/buñuelos-de-viento-paramemories-duna.html

    ResponElimina
  62. Aquí teniu els meus!!! han estat tot un descobriment :)
    http://mylovelyfood.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-chocolate.html

    ptonetssssssss!!

    ResponElimina
  63. Aquí us deixo els meus primers bunyols!!!!! ;P http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-quaresma.html

    ResponElimina
  64. Eo Judith que tenim telepatia. Aquí van els meus primers bunyols també. Ja,ja hem coincidit. Si és que avui era el moment!!! Petonets.

    http://courecoulants.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-vent-amb-perfum-de.html

    ResponElimina
  65. Nenes, us deixo els meus bunyols brasilers:
    http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/03/bolinhos-de-chuva.html
    amb xocolata i fruita.
    Ptnts i fins la propera,
    Nani

    ResponElimina
  66. Por fin!, aqui os dejo mis buñuelos
    http://cogollosdeagua.blogspot.com.es/2012/03/gambas-con-gabardina-bunuelos-de-gambas.html

    Un beso

    ResponElimina
  67. Iepa!! ja teniu els nostres!
    http://eltallerdecuina.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-que-es-mengen-sols.html
    bunyolets pecaminosos

    ResponElimina
  68. Noies aqui us deixo els meus bunyols.
    Un petonet

    http://cocinandoconneus.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-cuaresma.html

    ResponElimina
  69. Amb alguns entrebabncs, aqí hi són:
    http://nuri148.blogspot.com/2012/03/brunyols-de-lemporda.html

    ResponElimina
  70. Bé es la primera vegada que participo i encara que justet aqui va la meva recepta
    http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-quaresma.html#comment-form

    ResponElimina
  71. Aquí teniu la nostra proposta salada!!! Molts petonets!!!

    http://chocolateaceiteysal.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-sobrasada-miel-y-nueves.html

    ResponElimina
  72. Els meus!!! saladets i per obrir la gana!!

    http://aprilskitch.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-queso-pao-de-queijo-nuevo.html

    Salutacions!

    ResponElimina
  73. Ahí van mis buñuelos preciosas!

    http://www.aliterdulcia.com/2012/03/bunuelos-clasicos-de-bacalao.html

    ResponElimina
  74. Hola noies !!!!!

    aquest mes si que li he fet abans.... jejeje apa !!

    http://tiaredevainilla.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-viento-de-la-abuela.html

    ResponElimina
  75. Una mica justeta però arribo a temps!
    Aquí us deixo la meva versió dels bunyols: http://taulabernat.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-poma-amb-falsa-crema-anglesa.html
    I us deixo també el link dels bunyols de vent (o de quaresma), tot i que s'hi ha d'afegir la matafaluga: http://taulabernat.blogspot.com.es/2008/02/bunyols-de-quaresma.html

    Petonets!!!
    Anna

    ResponElimina
  76. Tenim bloc desde fa molt poquet, però ens agraden molt les vostres convocatòries i la feina que feu, així que no hem dubtat en participar!!
    Aquí us deixem la nostra aportació, uns Bunyols de mató!!
    http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/03/uns-saludables-i-deliciosos-bunyols-de.html
    Anna i Cristina de Fórmules Culinàries.

    ResponElimina
  77. Uy, si se me había olvidado traeros mi aportación de este mes... menos mal que me acordé esta mañana, jijiji. Aquí tenéis mis buñuelitos que, por cierto, están deliciosos.
    http://hoycocinavivi.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-gorgonzola-y-pecanas.html

    Petonets. Vivi

    ResponElimina
  78. Hay que ver lo tardo que voy últimamente. Mi receta:

    http://mimesaparatres.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-mozarella.html

    Besos familia

    ResponElimina
  79. Com ja li he dit a la Mònica, vaig tenir un fracàs fotgràfic amb els bunyols que havia preparat. Així que us deixo els que fem sempre a casa amb la meva mare i que ja tenia en una entrada anterior, si us va bé...

    http://www.pastissets.cat/index.php/2011/04/bunyols-de-quaresma-de-vent-bunuelos-de-cuarema-de-viento/

    Petonets

    ResponElimina
  80. Els dies, els mesos pasen volant!!! però arribem a temps! aquí us deixo el nostres bunyols http://comacasa-res.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html . Gràcies i fins la propera proposta!

    ResponElimina
  81. Hola!!!!!!!!!!!!
    Pensaveu que ja no arribaria, eh?? Confessau!!
    Doncs, aquí teniu la meva proposta: uns bunyols de rap!
    http://www.bontiberi.com/2012/03/bunyols-de-rap.html

    ResponElimina
  82. Hola sisters, jo com sempre i quan tan sols falten 2O minuts perque acabi el termini, us envio la meva proposta.
    Com podeu veure no es massa original, però com diuen l'important es participar.
    Mol bona setmana Santa.
    Petonets guapes!!!!!

    Bunyols de quaresma- lacuinadelaisabel.blogspot.com

    ResponElimina
  83. Hola guapes. Tot i que vaig publicar ahir uns bunyols de poma, ja havia publicat uns farcits de xocolata que son els que vaig deixar l'enllaç. Si creieu que val la pena enllaçar aquest també, m'ho dieu i ho faig,ok?
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Gemma, pots deixar tants enllaços com vulguis! Gràcies.

      Elimina
  84. Hola guapes. Tot i que vaig publicar ahir uns bunyols de poma, ja havia publicat uns farcits de xocolata que son els que vaig deixar l'enllaç. Si creieu que val la pena enllaçar aquest també, m'ho dieu i ho faig,ok?
    Petonets.

    ResponElimina
  85. Bunyols de mató amb mel i músic:

    http://cosesdellabiro.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-mato-amb-mel-i-music.html

    ResponElimina
  86. veia bunyols per tot arreu i no entenia res... sou vosaltres les culpables, eh! jejeje, la veritat es que n'hi han que fan gogi!

    ResponElimina
  87. Dons aqui van uns altres bunyols...
    http://caprofiti.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-poma.html
    Petonets.

    ResponElimina