Ha arribat Carnestoltes, el rei dels poca-soltes. La Maria té pensat disfressar-se cada dia. Ja ha imaginat i preparat totes les que portarà fins a finals de setmana. No n'ha comprat cap, totes les ha fet ella amb l'ajuda dels seus pares. Avui, que és dimecres de cendra, li han pintat la cara de negre, amb un tros de tap de suro cremat; porta un barret de palla que han preparat amb blat del prat, una camisa verda i uns pantalons vermells. No es cansa de repetir que és un espanta-ocells. Li diu a tothom que es troba pel carrer. Fins que un home li comenta que els espanta-ocells estan quiets, no saltant i cantant. Ella, però, després de pensar-hi, li replica que això només passa els dies normals, però que en època de Carnaval, tot s'hi val!
A classe, la mestra ha preparat els ingredients necessaris per fer bunyols i ha improvisat una petita cuina davant de la pissarra. Per un dia els alumnes han desat els llibres i, damunt de cada taula, han trobat dos bols; un de buit i un ple de sucre. Per tal de fer la massa, la professora els va guiant i fent de mestre de cerimònies. No vol que ningú es cremi amb el cassó que tenen al foc, però coneix bé els estudiants i no pateix en absolut. Així, entre tots creen la base del que serà, ben aviat, el berenar: Un menjar ben dolç que s'acostuma menjar des que s'inicien les festes carnavalesques fins ben entrat setmana santa.
Un cop tenen la massa feta, és el moment d'arremengar-se i preparar-la. La Maria, que no és gens fatxenda, va fent sense dir-li a ningú que ella en sap molt de treballar-la. Com a casa sovint ajuda al seu pare, el forner del barri; hi té la mà trencada. Si veu que algun dels seus companys es passa omplint la màniga pastissera, l'ajuda sense problemes. Així passen l'estona, es diverteixen embrutant-se les mans i creant els seus propis aliments.
La mestra els demana que facin les formes dels bunyols com ells vulguin. Tots segueixen les pautes marcades, fan circumferències i un forat al mig. Però entre tants alumnes sempre ha d'haver-hi un innovador. El Roger, que és el més artista de l'aula, retalla la massa formant una estrella. Creu que farà un bunyol de vanguardia. I certament ho acaba sent, perquè al posar-lo a fregir la forma desapareix per complert i acaba sent un rectangle.
La mestra els reparteix les seves obres culinàries, i ells les ensucren i les col·loquen als bols buits de la taula. En Roger està trist, li ha sortit un bunyol que és un xurro. Alguns companys se'n riuen; però la Maria se li apropa i li diu, a cau d'orella, que a ella li agraden els seus bunyols. Al cap i a la fi els bunyols, li diu tal i com li havia explicat son pare, són bonys!
Aquest mes us convidem a preparar:
Recordeu:
• Fer la vostra versió de bunyols -podeu seguir la recepta que vulgueu, dolça o salda-.
• La recepta la podeu publicar al vostre bloc quan us vagi bé i deixar l'enllaç amb la recepta als comentaris d'aquesta entrada.
• Teniu fins el dia 28 per enviar-nos l'enllaç de la vostra recepta -si no teniu bloc i voleu participar, cosa que ens agradaria moltíssim, ens podeu enviar la foto a: memoriesdunacuinera@yahoo.es
• El dia 1 publicarem el recull de les receptes rebudes amb els enllaços dels blocs participants.
Si necessiteu qualsevol tipus d'aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.
Esperem les vostres receptes
Soc la primera en comentar!!! A que no endivineu que vam fer ahir a casa???? Bunyols!!! He d'escriure la recepta y editar les fotos, pero aquest mes participo segur!! Petons
ResponEliminaQuina història més graciosa! Fantàstic, Marina! Petons
ResponEliminaOle ole! Ens va de perles... aviat publicarem els nostres! jijijiji
ResponEliminaPetonets
Sandra
Bon dia! Entenc q val qualsevol tipus de bunyol, oi? salat i dolç? la data limit es final de mes?
ResponEliminapetons,
sí Sònia, la recepta que tu vulguis, dolça o salda
Eliminaara ho veig....(heu posat truites! jejeje)
Eliminacompteu amb mi! (pels bunyols, eh)
Bunyols¿¿¿ poden ser de quaresma, de vent, farcits del que vulgui...?? em sembla que mai n'he fet!! petons
ResponEliminaSí Roser!
EliminaNo se si seré capaz de prepararlos al horno jajaja
ResponEliminaPerfecte! Ahir diumenge vaig fer els meus, em van quedar uns Superbunyols de l'Empordà, tamany XXXL i boníssims. Ja esperaré a penjar la recepta
ResponEliminaM'agrada...m'agrada que arrivi la quaresma ...a casa de petita la meva mare sempre feia bunyols durant els dies de quaresma.
ResponEliminaUn petonet
Tothom a fer bunyols!!!!!!! Som-hi!
ResponEliminaMai no n'he fet tot i que m'encanten. Ja tinc l'excusa perfecte!
ResponEliminaMarta
Bunyols!!! Que bé!!! M'encanta aquesta proposta!!!
ResponEliminaPetonets guapes
Vinga som-hi!
ResponEliminaUff vaja repte el d'aquest mes! L'altre dia va coincidir que en feien una recepte per televisió i em va semblar molt molt complicat de fer, el fermentat de la massa, donar-els-hi forma... ufff no estic segura de que em surti bé, però provar-ho ho provaré :P.
ResponEliminaMolts petonets!!
Per mi perfectes!!!! gràcies
ResponEliminaQue bons!!! Perfecte!!!
ResponEliminaAh, ok! ja deia jo... això de les truites no sabia d'on sortia! Així que quedem en què són bunyols, oi? petonet
ResponEliminaUn tema sensacional i molt adequat per la quaresma!
ResponEliminaAquí us deixo la meva proposta, uns originals bunyols dolços de cigrons que ens va ensenyar a fer la Mireia Carbó al taller de la setmana passada al Caprabo:
http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2012/02/28/bunyols-de-cigrons-de-la-mireia-carbo/
Caldrà anar pensant...
ResponEliminaNani
Bien!! :D
ResponEliminaMil besos :D
Hmmm... quin dubte! Els de bleda que tant li agraden al meu home, o els de l'Empordà que no he fet mai tota sola? (a casa els fèiem amb la mare i l'àvia, o sigui, parlo de més de 25 anys enrera...) O uns d'entrant i els altres de postre!
ResponEliminaAquest mes arribem ben aviat! jejejeje Segur que en tindreu centenars, a qui no li agraden els bunyols?
ResponEliminahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/03/05/bunyols-de-lemporda/
Pues a hacer buñuelos se ha dicho :)
ResponEliminaBesos
Bon dia, aqui va la meva proposta: bunyols de coliflor
ResponEliminahttp://www.blogexquisit.com/2012/03/bunuelos-de-coliflor-especiados-con-dip_06.html
Ai, nenes, que us tinc ben abandonades. Quantes Memòries perdudes, dues? Ja no ho ser, però a veure si amb els bunyols m'hi poso. Aquests dies estic ben enfainada, sort que tinc un bon recull de receptes programades al blog, perquè sinó...
ResponEliminaUna abraçada, boniques.
Hola!! Aqui deixo els meus bunyols! Espero que us agradin, es el primer cop que participo!!
ResponEliminahttp://mireiaolive.blogspot.com/2012/03/bunuelos.html
No se si seré capaz de preparar esto. Pero a ver que puedo hacer. Que lo anterior no llegue. Bss chicas.
ResponEliminaAiii!!! jo m'apunto!!!!!!!! mireu, m'agraden tots els bunyols, dolços i salats, però, i sé que soc molt clàssica amb aquest aspecte, no n'hi ha cap que em faci tancar els ulls com els que estàn plens de crema. Em sembla que no tinc cap recepta de bunyols al bloc, si no us fa res que sigui una cosa tant poc original els preparo i us els porto.
ResponEliminamolts petons a les tres :-)
Que bons! m'encanten els bunyols i a març les minjem casi cada dia jaja
ResponEliminaNo les he fet mai, ja es hora ¿no? :)
Un petonet
Hola!!! aquí teniu uns de dolços i clàssics!!!! Muaks
Eliminahttp://cocinaconsilvia.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-viento.html
Guauuuu jo també m'apunto !!!! Que bons que estan els bunyols mmmmmmm i en fa que no els tasto buffffff
ResponEliminaBon cap de setmana
Petonets
Hola parella de sisters,la meva aportación que ya me despistaba y un angel me lo ha recordado
ResponEliminapetons
http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2012/02/bunuelos-de-bacalao-con-pasta-choux-y.html
Hola gupissimes!!!
ResponEliminaaquí teniu els meus bunyols!!
http://larosquilladelatialaura.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-viento-de-cuaresma-de-la.html
petonets!!
Hola!!! Només fa una setmaneta que he estrenat bloc, i em feia moltes ganes participar a la proposta d'aquest mes!!! He fet bunyols de vent, aquí hi ha el link!!!!!!
ResponEliminahttp://deriesculinaries.blogspot.com/2012/03/doble-versio-del-bunyols-de-vent.html
Hola sisters, aquí teniu les Bunyols de la meva iaia
ResponEliminaPetonets a les dues.
Rosa Maria
http://elplatdeldia.blogspot.com/2012/03/bunyols-de-lemporda-xxl.html
Hola guapes!! Ja tinc els meus brunyols a punt. Us adjunto l'enllaç. Gràcies per la proposta!!! petonet http://tapatdetapes.blogspot.com/2012/03/brunyols-de-quaresma.html
ResponEliminaAqui teniu els meus bunyols, que espero que us agradin...Veig que no soc la única que va adelantada,eh!....
ResponEliminahttp://caprofiti.blogspot.com/2012/03/bunyols-farcits-de-crema-de-xocolata.html.
Petonets.
Aqui teniu la meva proposta
ResponEliminawww.bufetdepostres.blogspot.com/2012/03/bunyols-de-taronja.html
Quina enveja la història de la Maria, a mi al cole mai van fer-me cuinar :( Segur que va passar-s'ho molt bé!
ResponEliminaM'ecanten els bunyols, així que m'he apuntat (és el meu primer cop!)
Aqui us deixo la recepta:
http://eldragondelafresa.blogspot.com/2012/03/bunuelos-de-platano-y-nueces.html
Petons!
Quins records que tenim tots de nens, quins temps l'escola!! Ara que estic en ple proces de busqueda d'escola pel meu petit no para de reviure molts moments... recordeu l'olor d'escola?? es molt peculiar!! Això si, del menjar fet a les aules... només els pares s'han de sacrificar a menjar-se'l!! perque deu haver-hi de tot dins els bunyols i els panellets de l'escola.. jajaja
ResponEliminaus deixo el meu enllaç, també hi trobareu la recepta de la coca de llardons!
http://www.dolcissims.blogspot.com/2012/02/coca-de-llardons-i-bunyols-de-quaresma.html
Fets i menjats. La meva recepta dels bunyols de vent:
ResponEliminahttp://quasitotapunt.blogspot.com/2012/03/els-bunyols-de-vent.html
Si hi sóc a temps també penjaré uns bunyols de carbassa, aquí va la introducció:
http://quasitotapunt.blogspot.com/2012/03/el-cap-de-setmana-passat-vam-obrir-la.html
Fets els bunyols de carbassa: "de vent i de carbassa"
Eliminahttp://quasitotapunt.blogspot.com.es/2012/03/la-nostra-carbassa-i-els-bunyols-ii.html
osm dejo otra propuesta en dulce
ResponEliminahttp://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2012/03/crema-inglesa-al-perfume-de-la-naranja.html
petons
us deixo el link dels meus brunyols espero que us agradin
ResponEliminahttp://www.irreductibles.cat/cuina/2012/02/29/brunyols-del-emporda/
Salut
Manel
Voy corriendo a hacerlos a ver si llego a tiempo!!
ResponEliminaBon dia!!...aquí os dejo mi aportación
ResponElimina"Fondue de Crema de Naranja con Buñuelos!
http://migrandiversion.blogspot.com/2012/03/fondue-de-crema-de-naranja-con-bunuelos.html
Que paséis buen fin de semana!!!
Hola!
ResponEliminaEm sembla genial la idea del blog.
Aqui us deixo l'enllaç al meu blog amb la recepta dels bunyols amb crema.
http://cutecatcake.blogspot.com/2012/03/bunuelos-rellenos-de-crema.html
Petons!
Aiiii...no he fet mai bunyols!!!No sé si podré participar...
ResponEliminaA veure si m'animo i hi participo!!
Petonets!
Olga
Abans de que acaben les falles, us portem la nostra aportació, uns bunyols de carabassa, una recepta molt típica a València d'aquestes festes falleres! Espere que us agraden!!
ResponEliminaUna abraçada,
Marta
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-carabassa.html
Hoy llego con tiempo y disfrutando totalmente de esta propuesta.
ResponEliminahttp://russtica.blogspot.mx/2012/03/bunuelos-de-mango-sirope-estrella.html
Mil besos chicos :D!
Ahir us vaig enviar missatje amb l'enllaç al meu blog pel repte dels bunyols! desitjo que ho hagueu rebut, trobo una propostsa divertida i em fa gràcia participar-hi! serà el meu primer "concurs" amb el meu blog!! mèrci!!!
ResponEliminaupps!!! just ús acavo d'escriure un missatje, i veig que molts d'altres blogs han penjat l'enllaç aquí; jo ho vaig fer com un missatje privat, si no ús importa també el deixo aquí, per si de cas l'altre no arriva! novament gràcies i felicitats per la web!!!
ResponEliminaEls meus bunyols són de bacallà!!! els preferits del meu home!!! i l'enllàç:
http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html#links
petons!! :·)
Hola Bon dia!!
ResponEliminaPer fi puc participar quina casualitat el dissabte per sopar vaig preparar uns bunyols de bacallà aquí els teniu: http://lacuinadelestany.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html
Petons
Holaaaaaaaaa!!
ResponEliminaOs dejo mi propuesta de este mes:
http://lacocinadefrabisa.blogspot.com.es/2012/03/rosquillas-de-leche-condensada-y-anis.html
espero que os guste.
besos
Hola maques!!!!!!!!!!!!!! aquí us deixo la meva proposta d'aquest mes, a veure que us sembla ;-)
ResponEliminahttp://www.dulcesbocados.com/2012/03/bunuelos-con-flores-de-romero.html
Petonets
Aquí la meva primera proposta... http://tastarutes.wordpress.com/2012/03/21/bunyols-de-vent-farcits-de-trufa/
ResponEliminaD'aquí uns dies l'altra! :) Petoneeeeeeeeeets!
Espero que valga ;P
ResponEliminahttp://tarjetadembarque.blogspot.com.es/2012/03/sopa-de-fresas-con-tempura-y-miel.html
Besitosssss
Esta es mi propuesta. Espero que os guste.
ResponEliminahttp://www.alcalordelhorno.com/2012/03/bunuelos-de-bacalao-sobre-pimientos.html
Besos.
Bon dia guapes! Aqui us deixo els meus bunyols, tradicionals amb una cremeta aromatitzada. Petons!
ResponEliminahttp://kook-pi.blogspot.co.uk/2012/03/bunuelos-de-viento-con-crema-la-naranja.html
Hola!
ResponEliminaÉs el primer cop que participo, i m'il·lusiona moltíssim, encara que ja veig que aquesta recepta ja l'han posat, però vam fer unes insignificants modificacions... Esperem que us agradi:
Bunyols boníssims de cigrons dolços de la Mireia Carbó
Besades!
Hola reineeeees!!!! Us deixo la recepta que tinc al blog de bunyols amb crema pq no crec que al ritme que vaig de cuinar em posi a fer-ne...jijiji!!!
ResponEliminaJa tinc ganes de veure el recull que feu!
http://elcullerotfestuc.blogspot.com.es/2010/02/bunyols-amb-crema.html
Petunets,
Eva.
Hola noies!!!! us faig arrivar la meva proposta de bunyols, quasi no m´en queden per les fotos..
ResponEliminahttp://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-pina.html
Hola guap@s!!!
ResponEliminaAquest mes no ha hagut de correr.... jijijiji... Us deixo la meva aportacio!
Un petonas
Sònia
http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-viento-del-bergueda.html
Una de buñuelos rellenitos!!!!!!!!!!!
ResponEliminahttp://lacuinadeleri.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-farcits-de-crema-de-fruita-de.html
Petonets!!!!!!
Hola noies, no sé que coi passa però no puc posar el comentari i ho faig responent a l'últim que us han fet. Aquí us deixem la nostra aportació, molt clàssica però imprescindible a la nostra cuina.
EliminaPetons!
http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html
Aquí deixo la meva proposta per aquest mes, un clàssic. Però encara no els havia penjat al blog, (aixó ja no ho podre tornar a dir).
ResponEliminahttp://elsmeusplats.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-farcits-daire.html
Petonets.
Hola chicas, os dejo mi propuesta, por poco no llego!
ResponEliminabuñuelos de gambas y bacalao con coulis de pimientos del piquillo... abrazos!!!
http://www.carolinaceballo.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-gambas-y-bacalao-con-coulis_24.html
Carolina, de Pequeños Placeres
Bon dia!!
ResponEliminaTenia aquesta recepta guardada per quan s'acostés el final d'aquest repte!!
Aquí va:
http://lescireresdelamery.blogspot.fr/2012/03/bunuelos-portugueses-de-manzana.html
A veure què proposeu pel mes que ve.
Una abraçada!
Doncs aquí us deixo els meus bunyolets!!!
ResponEliminahttp://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-salmo.html
que booons!!!!!
petons
Con todo mi cariño chicas aquí os dejo el enlace de mis buñuelos.
ResponEliminahttp://elbazardelossabores.blogspot.com.es/2012/03/buñuelos-de-viento-paramemories-duna.html
Aquí teniu els meus!!! han estat tot un descobriment :)
ResponEliminahttp://mylovelyfood.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-chocolate.html
ptonetssssssss!!
Aquí us deixo els meus primers bunyols!!!!! ;P http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-quaresma.html
ResponEliminaEo Judith que tenim telepatia. Aquí van els meus primers bunyols també. Ja,ja hem coincidit. Si és que avui era el moment!!! Petonets.
ResponEliminahttp://courecoulants.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-vent-amb-perfum-de.html
Nenes, us deixo els meus bunyols brasilers:
ResponEliminahttp://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/03/bolinhos-de-chuva.html
amb xocolata i fruita.
Ptnts i fins la propera,
Nani
Por fin!, aqui os dejo mis buñuelos
ResponEliminahttp://cogollosdeagua.blogspot.com.es/2012/03/gambas-con-gabardina-bunuelos-de-gambas.html
Un beso
Iepa!! ja teniu els nostres!
ResponEliminahttp://eltallerdecuina.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-que-es-mengen-sols.html
bunyolets pecaminosos
Si toca bunyols... farem bunyols!
ResponEliminaNoies aqui us deixo els meus bunyols.
ResponEliminaUn petonet
http://cocinandoconneus.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-cuaresma.html
Amb alguns entrebabncs, aqí hi són:
ResponEliminahttp://nuri148.blogspot.com/2012/03/brunyols-de-lemporda.html
Bé es la primera vegada que participo i encara que justet aqui va la meva recepta
ResponEliminahttp://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-quaresma.html#comment-form
Aquí teniu la nostra proposta salada!!! Molts petonets!!!
ResponEliminahttp://chocolateaceiteysal.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-sobrasada-miel-y-nueves.html
Els meus!!! saladets i per obrir la gana!!
ResponEliminahttp://aprilskitch.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-queso-pao-de-queijo-nuevo.html
Salutacions!
Ahí van mis buñuelos preciosas!
ResponEliminahttp://www.aliterdulcia.com/2012/03/bunuelos-clasicos-de-bacalao.html
Hola noies !!!!!
ResponEliminaaquest mes si que li he fet abans.... jejeje apa !!
http://tiaredevainilla.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-viento-de-la-abuela.html
Una mica justeta però arribo a temps!
ResponEliminaAquí us deixo la meva versió dels bunyols: http://taulabernat.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-poma-amb-falsa-crema-anglesa.html
I us deixo també el link dels bunyols de vent (o de quaresma), tot i que s'hi ha d'afegir la matafaluga: http://taulabernat.blogspot.com.es/2008/02/bunyols-de-quaresma.html
Petonets!!!
Anna
Tenim bloc desde fa molt poquet, però ens agraden molt les vostres convocatòries i la feina que feu, així que no hem dubtat en participar!!
ResponEliminaAquí us deixem la nostra aportació, uns Bunyols de mató!!
http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/03/uns-saludables-i-deliciosos-bunyols-de.html
Anna i Cristina de Fórmules Culinàries.
Uy, si se me había olvidado traeros mi aportación de este mes... menos mal que me acordé esta mañana, jijiji. Aquí tenéis mis buñuelitos que, por cierto, están deliciosos.
ResponEliminahttp://hoycocinavivi.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-gorgonzola-y-pecanas.html
Petonets. Vivi
Hay que ver lo tardo que voy últimamente. Mi receta:
ResponEliminahttp://mimesaparatres.blogspot.com.es/2012/03/bunuelos-de-mozarella.html
Besos familia
Com ja li he dit a la Mònica, vaig tenir un fracàs fotgràfic amb els bunyols que havia preparat. Així que us deixo els que fem sempre a casa amb la meva mare i que ja tenia en una entrada anterior, si us va bé...
ResponEliminahttp://www.pastissets.cat/index.php/2011/04/bunyols-de-quaresma-de-vent-bunuelos-de-cuarema-de-viento/
Petonets
Els dies, els mesos pasen volant!!! però arribem a temps! aquí us deixo el nostres bunyols http://comacasa-res.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-bacalla.html . Gràcies i fins la propera proposta!
ResponEliminaHola!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPensaveu que ja no arribaria, eh?? Confessau!!
Doncs, aquí teniu la meva proposta: uns bunyols de rap!
http://www.bontiberi.com/2012/03/bunyols-de-rap.html
Hola sisters, jo com sempre i quan tan sols falten 2O minuts perque acabi el termini, us envio la meva proposta.
ResponEliminaCom podeu veure no es massa original, però com diuen l'important es participar.
Mol bona setmana Santa.
Petonets guapes!!!!!
Bunyols de quaresma- lacuinadelaisabel.blogspot.com
Hola guapes. Tot i que vaig publicar ahir uns bunyols de poma, ja havia publicat uns farcits de xocolata que son els que vaig deixar l'enllaç. Si creieu que val la pena enllaçar aquest també, m'ho dieu i ho faig,ok?
ResponEliminaPetonets.
I tant Gemma, pots deixar tants enllaços com vulguis! Gràcies.
EliminaHola guapes. Tot i que vaig publicar ahir uns bunyols de poma, ja havia publicat uns farcits de xocolata que son els que vaig deixar l'enllaç. Si creieu que val la pena enllaçar aquest també, m'ho dieu i ho faig,ok?
ResponEliminaPetonets.
Bunyols de mató amb mel i músic:
ResponEliminahttp://cosesdellabiro.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-mato-amb-mel-i-music.html
veia bunyols per tot arreu i no entenia res... sou vosaltres les culpables, eh! jejeje, la veritat es que n'hi han que fan gogi!
ResponEliminaDons aqui van uns altres bunyols...
ResponEliminahttp://caprofiti.blogspot.com.es/2012/03/bunyols-de-poma.html
Petonets.