Després d'una intensa setmana laboral -i escolar, reclama la petita Maria-; la Joana decideix anar a passar el diumenge a fora. Mentre els pares parlen per decidir a on anar, la filla els pregunta si no és massa car anar tot el dia a fora de casa. El Pere, se la mira amb una cara de tendresa absoluta i li contesta que això ja ho té controlat la mare.
-Dinarem a fora! Un bon dinar! Ja veuràs! -li diu el pare.
-Però tot això és molt car -contesta la Maria-.
-No et preocupis, ja veuràs com no ens gastem ni un cèntim. Tu no has de patir per aquestes coses... -conclou la Joana.
I així és, perquè els pares han decidit anar d'excursió. Només estaran fora de casa unes hores, però agafen un cistell de vímet i l'omplen fins al capdamunt. En ell hi han posat una ampolla d'aigua, una manta ben fina, tres gorres, i tres carmanyoles
Quan estan a punt de marxar, la Maria revisa les carmanyoles i es queixa. No han posat ous!
-Vau dir que avui menjaríem ous!!! Ho vau dir! -Reclama enfurismada.
-Sí, petita, ho vam dir... però ens hem oblidat. I ara... no farem ous fregits per endur! -Li reclama el pare.
-Saps què farem, bonica? Tinc tonyina a la nevera. Mentre tu poses a fer els ous durs, el pare prepara millor l'excursió que, no sé si ho sabies, però estàvem sortint de casa i no sabíem ni a on anàvem! -Diu rient la mare.
-Volia improvisar -s'excusa el cap de família.
-Clar, clar, ja et coneixem, pare... ens dius d'anar cap aquí i acabem cap allà! -Finalitza la Maria mentre posa a bullir l'aigua.
Aquest mes us convidem a preparar:
Recordeu:
• Fer la vostra versió d'ous farcits -podeu seguir la recepta que vulgueu, dolça o salda-.
• La recepta la podeu publicar al vostre bloc quan us vagi bé i deixar l'enllaç amb la recepta als comentaris d'aquesta entrada. Si ja la teniu publicada, igualment podeu participar.
• Teniu fins el dia 28 per enviar-nos l'enllaç de la vostra recepta -si no teniu bloc i voleu participar, cosa que ens agradaria moltíssim, ens podeu enviar la foto a: memoriesdunacuinera@yahoo.es
• La recepta la podeu publicar al vostre bloc quan us vagi bé i deixar l'enllaç amb la recepta als comentaris d'aquesta entrada. Si ja la teniu publicada, igualment podeu participar.
• Teniu fins el dia 28 per enviar-nos l'enllaç de la vostra recepta -si no teniu bloc i voleu participar, cosa que ens agradaria moltíssim, ens podeu enviar la foto a: memoriesdunacuinera@yahoo.es
• El dia 1 publicarem el recull de les receptes rebudes amb els enllaços dels blocs participants.
Si necessiteu qualsevol tipus d'aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.
Esperem les vostres
Esto me apetece mucho.... es la ocasión perfecta para hacer huevos rellenos que ya ni me acuerdo de cuando fué la última vez! Besos
ResponEliminaCom m'agraden els ous farcits!! Us podeu creure que li vaig demanar a ma mare que me'n fes pel sopar del meu aniversari? Els hauria pogut fotografiar... :PP
ResponEliminaPetonets reines!
Sandra
És la típica recepta d'ous farcits que tots hem menjat amb família. Em ve molt de gust!
ResponEliminaEm sembla que aquest cop seran els del meu pare que jo no he fet mai...... Apunta't queda! Petons
ResponEliminaVale, huevos felices rellenos ;P
ResponEliminaGenial, este mes regreso. La falta de horno a veces no me ayuda. A todo esto nunca he hecho huevos rellenos... a pensar. :)
ResponEliminaOooooh! Quina proposta més bona! A veure si publico aquesta vegada. Ara, els carquinyolis els vaig fer, eh! però no he publicat, no he tingut temps. I us preguntareu, però si no deixes de publicar?????????? Doncs ara per ara tinc programades entrades fins el juny, jeje, encara que sobre la marxa també hi vaig fent canvis. O sigui que amb un mes de coll, miraré de fer els ous farcits.
ResponEliminaPetons, guapes/u, i bon cap de setmana!
Fa molt poquet vaig publicar uns, així que hauré de pensar una nova versió. M´agrada el repte. Petons,
ResponEliminaOleeee ous!!!! em el que m´agraden, una proposta genial! petons
ResponEliminaUna proposta genial!! M'agrada haver de pensar en un bons ous farcits amb.....??? Petons!
ResponEliminaM'apunto al repte.
ResponEliminaAi ai ai!!! què se'ns ocurrirà.... jejeje.....
ResponEliminaPetonets
SIII, quina bona idea! Jo ja sé quins faré!
ResponEliminaPetons
Ous farcits!! quins reptes més sorprenents!! Bé, doncs hi anirem pensant...
ResponEliminaptns!!
¡A mandar!
ResponEliminaBesos
Ohhh m'agrada molt aquest repte!! Tot just feia uns dies que m'havia passat pel cap fer els ous farcits de la meva avia, em porten molts records dels estius de quan era peque i recordo que m'agradaven força també, jeje.
ResponEliminaMolts petonets!!!
Quina bona idea!!! Fa tant de temps que no en preparo, a treballar pel tema d'aquest mes!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
ohhh chicas me encantan los huevos rellenos. A ver que hacemos. Bss
ResponEliminaSupongo que para esas fechas ya estaré bien de este esguince...y pueda hacer algo...aunque no soy mucho de huevos!
ResponEliminaMil bsos.
eps! jo ja en tinc un d'ous farcits, i no és perquè siguin meus... però estan boníssims (i aptes per a vegetarians no estrictes!!), aquí us la deixo:
ResponEliminahttp://aromafiguera.blogspot.com.es/2012/01/ous-durs-camins-pedregosos.html
Buenos días, aqui os dejo unos huevos rellenos,los clásicos.
ResponEliminaUn beso grande
http://cogollosdeagua.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-atun.html
Mmmm ous farcits, m'apunto al repte!!
ResponEliminaGenial a mi me encantan, los hago salados, cuando tenga un ratito te envio el link me parece que tengo la receta en el blog. Besitos
ResponEliminaAquí us deixo la nostra versió d'ous farcits! Els que hem menjat tota la vida a casa! per nosaltres, boníssims!!!
ResponEliminahttp://salioli.blogspot.com.es/2011/02/ous-rellenos.html
Petonets!
Sandra i Laura (Sal i Oli)
Hola! Aquí os dejo los huevos rellenos más típicos y tópicos del universo! Gracias por esta propuesta que hacía años que no los comía.... Besos
ResponEliminahttp://blocderecetas.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-atun.html
Jelóuuu!! Aquí os traigo mis huevos, espero que os gusten:
ResponEliminahttp://lacocinadefrabisa.blogspot.com.es/2012/05/huevos-morados-rellenos-y-cubiertos-de.html
un besazo
Os dejo una propuesta:
ResponEliminahttp://manzanasrojasr.wordpress.com/2011/05/07/pasados-por-agua-el-triple-de-tiempo-huevo-relleno-de-tomate-y-pepinillo/
Saludos,
Raquel
Hola guapisimes!!!Aquí teniu la meva recepta!!!!Petonets!!!!
ResponEliminahttp://larosquilladelatialaura.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-chocomascarpone-con.html
aquest cop he fet la meva aportació ben aviat! ;P http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-amb-anxoves-i-iogurt.html
ResponEliminaBona tarda de Diumenge (per diar algo, per que fa fresqueta i plou...) Us deixo el link a la meva aportació per aquest mes. Molts petonets!!
ResponEliminahttp://kook-pi.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-gulas-y-jamon.html
Per fiiii puc participar al memòries!!!
ResponEliminaAquí us deixo la meva petita aportació, espero que us agradin ;)
http://micocinanaranja.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-cangrejo.html
Petonets
Bon dia, aqui teniu la meva aportacio http://www.blogexquisit.com/2012/05/huevos-rellenos-con-pimiento-y-leche-de.html
ResponEliminaUna abraçada,
Hola noies, sembla que els ous farcits es un plat molt de cap de setmana, ja que la cosa es va animant.... adjunto l´enllaç de la meva aportació... Petons,
ResponEliminahttp://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-jamon-y-langostinos.html
aqui te dejo mis huevos rellenos. espero que te gusten
ResponEliminahttp://lacocinadelascasinas.blogspot.com.es/2012/05/huevos-mimosa.html
bsss
Hola bona nit!!! aquí teniu la meva recepta!!! petonets
ResponEliminahttp://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-brandada-de-atun.html
Un mes mes...aqui estem!!!! els meus ous farcits...una mica estrangers....petons
ResponEliminahttp://aprilskitch.blogspot.com.es/2012/05/deviled-eggs-nuevo-reto-de-memories.html
Hola Familia guapa
ResponEliminahttp://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-botifarra-de-pages.html
Senzills i molt hummm
petonets Susanna
Hola de nou!!! Ja ho tinc a punt! Aquests són els meus ous farcits. Endavant amb les propostes, que ens fan pensar i són divertides... he he. Petonet!
ResponEliminahttp://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/05/ou-farcit-de-sobrassada-dins-un-niu-de.html
Aquí teniu la meva humil aportació: http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits.html
ResponEliminaFelicitats a Memòries!
Hola familia!!!
ResponEliminaAquesta vegada res especial... el tipics ous farcits de casa que tornen boja a la canalla ;-)
Un petonas
Sònia
http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-y-buhevitos.html
Hola!! Us deixo la meva proposta! ;) Molts petons!!!
ResponEliminahttp://cuinetes.bloks.cat/2012/05/22/ous-farcits-tradicionals-amb-un-toc-crocant/
Para el que le apetezca algo de postre, aquí os dejo mi aportación
ResponEliminahttp://www.lacocinamagica.net/2011/05/huevitos-de-chocolate-y-werthers.html
Besos
Esther
buenos días familia
ResponEliminahttp://mimesaparatres.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos.html
Besos
Hola chicas...
ResponEliminaMe encantan vuestros retos, intento no saltarme ninguno porque me animan a estrujarme un poco la cabeza y hacer cosas nuevas. Mi propuesta es huevos rellenos de espinacas y jamon serrano pero ¡rebozados!... ¡estupendos! a ver si os gustan! Besitos
http://carolinaceballo.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-espinacas-y-jamon.html
Ja he complert aquest més ........... ja he fets els meus.
ResponEliminaSegur que veurem un munt de propostes ben diferents i divertides:
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-cabassoceba-i-pebrot.html#comment-form
Bon día, aquí deixo l'enllaç dels meus ous , ja,ja,ja,.. espero us agradin
ResponEliminaBlog de cuina de la dolorss: Huevos rellenos de escalivada con anchoas y salsa garum
Petons
hola, bona inciativa amb ous , si puc vos pasaré enllaç teng una petita idea de fer-ne uns avam si arribo a temps :P
ResponEliminasalud
Els nostres ous farcits, una mica diferents però ben bons!
ResponEliminahttp://www.eltallerdecuina.cat/2012/05/ous-farcits.html
petonets!!!
La meva aportació:
ResponEliminahttp://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/05/tapa-dou-farcit-de-musclos-del-delta-de.html
Ptnts,
Nani
Aquí está mi aportación al evento:
ResponEliminahttp://hoycocinavivi.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-foie-gras-de-pato.html
Petonets. Vivi
Hola guapas lo prometido, os dejo mi receta de este mes, espero que os guste, besos.
ResponEliminahttp://terecetario.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-con-salsa-tartara-y.html
Guapos meus,
ResponEliminaaquí la nostra per àrtida doble: els fogons de la Isabel i els de la Bordeta!! ;)
http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/05/25/ous-farcits/#comment-7797
Petonets
Sandra
Buenos días!!! aquí os dejo mi aportación... Besitos
ResponEliminahttp://migrandiversion.blogspot.de/2012/05/huevos-rellenos-con-crema-de-salmon-y.html
Buen finde!!
Hola! novament participant dels vostres reptes! Aquest cop he fet un aperitiu! espero que ús agradi!
ResponEliminahttp://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-tonyina.html
Aqui us deixo la meva recepta. Espero que us agradi!
ResponEliminaPetons
http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-gambes-i-rap.html
Aquest mes no podien faltar.
ResponEliminaaqui us deixo l'enllaç amb la nostra recepta de primavera :
http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/article-huevos-rellenos-de-primavera-105768316.html
Petonets,
Palmira
Hola AMICS, en primer lloc dir-vos que teníu un BLOG molt ATRAYENT, i que en principi he entrat per coneixel, pero fa pocs días vaig preparar aquestos OUS amb tanta il-lussió que us els deixo per si voleu donarlis un cop d'ull. SALUTACIONS... Bon cap de setmana!!!
ResponEliminaConxita
http://www.tedeternura.com/2012/05/huevos-rellenos-con-salsa-de-yogur.html
Hola guapes!!!
ResponEliminaAquí teniu la nostra versió d'ous farcits. Esperem que us agradin!!!
Com no podia ser d'una l'atra manera, uns ous ben dolcets!!!
Petonets i bon cap de setmana!!!
http://www.pastissets.cat/index.php/2012/05/ous-de-xocolata-farcits-de-gelat-de-maduixa-amb-sorpresa-huevos-de-chocolate-rellenos-de-helado-de-fresa-con-sorpresa/
Bona nit!
ResponEliminaAquí deixo la nostra aportació:
http://cosesdellabiro.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-baked-beans-amb-pols-de.html
Bon cap de setmana.
Hooolaaaa!! Ja soc aqui, nenas us deixo el meu enllaç...
ResponEliminahttp://www.lasrecetasdemj.com/2012/05/huevos-de-codorniz-rellenos-de-carne.html
Bon cap de setmana llarg! Petonets!
Hola!! aquí us deixe els meus ous, uns Scotch eggs que hem rebatejat amb el nom d'ous farcits "invertits", ideals per a que la Maria se'ls puga emportar d'excursió!!
ResponEliminahttp://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-invertits-scotch-eggs.html
Bon profit!! Marta
Hola, aquí us deixo la meva recepta d'Ous Farcits
ResponEliminahttp://favescomptades.wordpress.com/2012/05/26/ous-farcits/
Bon Cap de Setmana.
Hola, una recepta fusió catalano japonesa. Son molt bons !
ResponEliminahttp://cuinejar.blogspot.com/2012/05/ous-farcits-de-shiitake-ceba-tendra-i.html
Hollaa!!
ResponEliminaaqui la meva proposta:
http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-brandada-de-salmo.html
muuaaa
Hola guapes, aquí vos deix la meva versió dels ous farcits. BEsades i gràcies.
ResponEliminahttp://taulaposada.com/27/05/2012/ous-farcits-amb-triple-versio-de-salmo/
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBona tarda!
ResponEliminaAquí la meva cita mensual. Espero que us agradi
http://pambolixocolata.blogspot.com.es/2012/05/ous-de-xocolata-farcits-de-trufa.html
Buenassssss!!!!!
ResponEliminaAquí deixo la meva proposta, no sabeu el que m'ha costat que no se'ls mengessin abans de fer la foto...
http://elsmeusplats.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-dhivern.html
Petonets.
Hola!!
ResponEliminaUs deixo l'enllaç amb la meva aportació. http://www.bontiberi.com/2012/05/ous-farcits-de-quinoa-i-xampinyons.html
Quantes propostes i què originals!! Enhorabona!!!
Petons!
Hola!!
ResponEliminaTot i no haver fet la versió que volia, aquesta va quedar prou bé!
http://lescireresdelamery.blogspot.com.es/2012/05/huevo-rellenos-de-brie-y-champinones.html
Una abraçada!
La meva recepta d'ous farcits !!!!! Casi,casi no arribo !!!
ResponEliminahttp://caprofiti.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits.html
Petonets
Des de Pienso...luego cocino, volem aportar el nostre granet de sorra a la vostra convocatoria...http://pienso-luego-cocino.blogspot.com/2012/05/huevos.html
ResponEliminaUna abraçada
Bon dia! La meva proposta pel Memòries d'aquest mes són uns ous faricts de pollastre amb curri!
ResponEliminahttp://deriesculinaries.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-pollastre-amb-curri.html
Una abraçada!!!!!!
Aix! arribem justet!!! però tot i que estem fora no em volgut deixar de participar!!! us deixem els nostres ous!http://comacasa-res.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-llonganissa.html. Bona setmana1
ResponEliminaL'últim dia, com sempre, però arribem. Aquís us deixem la nostra proposta d'ous farcits. Esperem que us agradi.
ResponEliminaMolts petonts,
http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-brownie.html
Hola maques...
ResponEliminaarrivo encare a temps per deixar el enllaç, no recordava q avui era festa a BCN.
http://cocinandoconneus.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-salsa-tartara.html
Un petonet
Hola guapetones...
ResponEliminaAcabo de publicar la meva recepta d'ous farcits.
Quasi que no arribo a temps....
Petonets
lacuinadelaisabel.blogspot.com.es
http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-al-forn-memories-duna.html
EliminaChicas, una vez más me falta tiempo para poder estar por aquí. Esta vez no quería volver a perderme vuestra propuesta, así que, como siempre, a última hora he rebuscado y he encontrado estos huevitos que estaban a la espera de ver la luz y que mejor momento que este vuestro.
ResponEliminaBesos
http://experimentoenlacocina.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-fiesta-cuando-vi-que.html
yupiiiiiii ja arribem amb la nostra propostaaaaaa!!!!!!!molts petonets!!!!
ResponEliminahttp://chocolateaceiteysal.blogspot.com.es/2012/05/huevos-de-codorniz-al-foie.html
Per variar, arribem ben justetes de temps...
ResponEliminaEns hem animat a fer 3 propostes d'ous farcits.
Esperem que us agradin!!
http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits.html
Chicos! Les dejamos nuestra propuesta tardía en Coc-korikó...
ResponEliminahttp://coc-koriko.blogspot.com.es/2012/05/uns-ous-especials.html
Un beso!
Margalida y Rosilet
Mil perdones, pensé que tenía de plazo hasta el día 31. Puff!! Justo ayer hice las fotos. ¿Creéis que todavía podría llegar a tiempo? Si no es posible, no pasa nada. Tengo ganas de empezar a seguir vuestras propuestas. Un beso.
ResponEliminaclaro que sí Cósima! cuando tengas el enlace lo dejas y ningún problema! el resumen lo publicamos el día 1. besitos
EliminaAquí os dejo mis Huevos Rellenos o Mimosa http://comoju.blogspot.com.es/2009/06/huevos-rellenos-o-mimosa.html
ResponEliminaBueno, mas vale tarde que nunca. Aquí tenéis mi receta. Encantada de participar.
ResponEliminahttp://lascosasdecosima.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos-de-crema-de-mejillones.html
Mare meva sempre sòc l'última....
ResponEliminaAqui la teniu noies. Patons
http://tiaredevainilla.blogspot.com.es/2012/05/huevos-rellenos.html
Família!! aquest mes entre una cosa i una altra s'em ha passat participiar al memòries!!!! a veure si em planifico una mica millor! ara sí a pel pròxim mes!
ResponEliminapetonets**
Gràcies Judit!
ResponEliminaNosaltres sóm poc d'ous farcits, només els fem d'aquesta manera i com que ja els tenia publicats...
Gràcies una altra vegada i aquí tens l'enllaç
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2010/03/ous-farcits.html
PTNTS
Dolça
M'havia descuidat de posar-vos l'enllaç aquí!!!! quin cap...
ResponEliminahttp://tastarutes.wordpress.com/2012/05/25/ous-farcits-refrescants/
petonets!
Ui, ui... Vaig molt a deshora! Quin greu. Però entre el cap de setmana llarg i uns problemetes amb el router. Bé, si sóc a temps us deixo la meva proposta. Molts petonets. http://abellbulto.blogspot.com.es/2012/05/ous-farcits-de-salmo-fumat-taperes-i.html
ResponEliminaclar que ets a temps!!! un milió de gràcies guapa
ResponEliminaHola! Ja sé que vaig molt tard. Sóc una impresentable.
ResponEliminaSi sóc a temps, us deixo aquí la meva proposta:
http://www.adailysweet.com/2012/05/ous-farcits-amb-anxova.html
Una abraçada!